Oosterbaan Gym

Aan de Laagjesweg 34 in Rotterdam kun je Oosterbaan Gym vinden.

Meer informatie over Oosterbaan Gym in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Oosterbaan Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Oosterbaan Gym in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Oosterbaan Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Oosterbaan Gym in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Oosterbaan Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Laagjesweg 34 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 419 3222, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.oosterbaangym.nl/

Hoe kom je bij Oosterbaan Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oosterbaan Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Oosterbaan Gym

Bezoekers bekeken ook