Sport- en Fitnesscentrum Elsomo

Aan de Kruisweg 29 in Marum kun je Sport- en Fitnesscentrum Elsomo vinden.

Meer informatie over Sport- en Fitnesscentrum Elsomo in Marum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Marum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport- en Fitnesscentrum Elsomo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport- en Fitnesscentrum Elsomo in Marum geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport- en Fitnesscentrum Elsomo is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport- en Fitnesscentrum Elsomo in Marum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport- en Fitnesscentrum Elsomo ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kruisweg 29 in Marum. Je kunt ze ook bellen op 31 594 641 567, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://elsomo.nl/

Hoe kom je bij Sport- en Fitnesscentrum Elsomo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Fitnesscentrum Elsomo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport- en Fitnesscentrum Elsomo

Bezoekers bekeken ook