All-Fit Gym

Aan de Turnhoutlaan 15-B in Eindhoven kun je All-Fit Gym vinden.

Meer informatie over All-Fit Gym in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, All-Fit Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is All-Fit Gym in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

All-Fit Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat All-Fit Gym in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met All-Fit Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Turnhoutlaan 15-B in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42130699, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij All-Fit Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je All-Fit Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. All-Fit Gym

Bezoekers bekeken ook