B-Sportief Tilburg

Aan de Ringbaan-Oost 2-04 in Tilburg kun je B-Sportief Tilburg vinden.

Meer informatie over B-Sportief Tilburg in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, B-Sportief Tilburg biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is B-Sportief Tilburg in Tilburg geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

B-Sportief Tilburg is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat B-Sportief Tilburg in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met B-Sportief Tilburg ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ringbaan-Oost 2-04 in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 13 463 7202, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.b-sportief.nl/

Hoe kom je bij B-Sportief Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-Sportief Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. B-Sportief Tilburg

Bezoekers bekeken ook