Sport en Fitnesscentrum Krommenie

Aan de Mercuriusstraat 11 in Krommenie kun je Sport en Fitnesscentrum Krommenie vinden.

Meer informatie over Sport en Fitnesscentrum Krommenie in Krommenie

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Krommenie? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport en Fitnesscentrum Krommenie biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport en Fitnesscentrum Krommenie in Krommenie geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport en Fitnesscentrum Krommenie is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport en Fitnesscentrum Krommenie in Krommenie een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport en Fitnesscentrum Krommenie ? Je kunt de Sportschool bereiken op Mercuriusstraat 11 in Krommenie. Je kunt ze ook bellen op 31 75 621 7666, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sport-fitnesscentrum.nl/

Hoe kom je bij Sport en Fitnesscentrum Krommenie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Fitnesscentrum Krommenie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport en Fitnesscentrum Krommenie

Bezoekers bekeken ook