Premium Gym

Aan de Lissabonweg 10 in Vlaardingen kun je Premium Gym vinden.

Meer informatie over Premium Gym in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlaardingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Premium Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Premium Gym in Vlaardingen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Premium Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Premium Gym in Vlaardingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Premium Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Lissabonweg 10 in Vlaardingen. Je kunt ze ook bellen op 31 10 200 8165, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.premiumgym.nl/

Hoe kom je bij Premium Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Premium Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Premium Gym

Bezoekers bekeken ook