Fightclub 070

Aan de Weesperstraat 87 in Den Haag kun je Fightclub 070 vinden.

Meer informatie over Fightclub 070 in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightclub 070 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightclub 070 in Den Haag geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightclub 070 is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightclub 070 in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightclub 070 ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Weesperstraat 87 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fightclub070.nl/

Hoe kom je bij Fightclub 070? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightclub 070 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightclub 070

Bezoekers bekeken ook