GGZ Boxing

Aan de Nijverheidstraat 77 in Dordrecht kun je GGZ Boxing vinden.

Meer informatie over GGZ Boxing in Dordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GGZ Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GGZ Boxing in Dordrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GGZ Boxing is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GGZ Boxing in Dordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GGZ Boxing ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Nijverheidstraat 77 in Dordrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.ggzboxing.nl/

Hoe kom je bij GGZ Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GGZ Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GGZ Boxing

Bezoekers bekeken ook