Baguala Gym

Aan de W.L.S. Churchillstraat 32 in Groningen kun je Baguala Gym vinden.

Meer informatie over Baguala Gym in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Baguala Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Baguala Gym in Groningen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Baguala Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Baguala Gym in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Baguala Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op W.L.S. Churchillstraat 32 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.bagualagym.com/

Hoe kom je bij Baguala Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baguala Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Baguala Gym

Bezoekers bekeken ook