ODA Gym

Aan de Gaslaan 200 in Den Haag kun je ODA Gym vinden.

Meer informatie over ODA Gym in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ODA Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ODA Gym in Den Haag geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ODA Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ODA Gym in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ODA Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Gaslaan 200 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.odagym.nl/

Hoe kom je bij ODA Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ODA Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ODA Gym

Bezoekers bekeken ook