Team VDB

Aan de Hildo Kropstraat in Almere kun je Team VDB vinden.

Meer informatie over Team VDB in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team VDB biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team VDB in Almere geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team VDB is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team VDB in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team VDB ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Hildo Kropstraat in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42741868, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://teamvdb.nl/contact/

Hoe kom je bij Team VDB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team VDB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team VDB

Bezoekers bekeken ook