Kickboxles

Aan de Ambachtsweg 38 in Utrecht kun je Kickboxles vinden.

Meer informatie over Kickboxles in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxles biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxles in Utrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxles is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxles in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxles ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Ambachtsweg 38 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19747012, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxles.nl/

Hoe kom je bij Kickboxles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxles

Bezoekers bekeken ook