Holland Factory

Aan de Beneden Nieuwstraat 1 A in Westmaas kun je Holland Factory vinden.

Meer informatie over Holland Factory in Westmaas

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Westmaas? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Holland Factory biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Holland Factory in Westmaas geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Holland Factory is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Holland Factory in Westmaas een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Holland Factory ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Beneden Nieuwstraat 1 A in Westmaas. Je kunt ze ook bellen op 31 6 17131265, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hollandfactory.nl/

Hoe kom je bij Holland Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Holland Factory

Bezoekers bekeken ook