Diamond Gym

Aan de Troelstraplein 1-6 in Zwijndrecht kun je Diamond Gym vinden.

Meer informatie over Diamond Gym in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwijndrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Diamond Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Diamond Gym in Zwijndrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Diamond Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Diamond Gym in Zwijndrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Diamond Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Troelstraplein 1-6 in Zwijndrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53227035, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.diamondgym.nl/

Hoe kom je bij Diamond Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamond Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Diamond Gym

Bezoekers bekeken ook