Twight Gym

Aan de Oude Loswal 34 in Hilversum kun je Twight Gym vinden.

Meer informatie over Twight Gym in Hilversum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hilversum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Twight Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Twight Gym in Hilversum geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Twight Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Twight Gym in Hilversum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Twight Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Oude Loswal 34 in Hilversum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14173866, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.twightgym.net/

Hoe kom je bij Twight Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twight Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Twight Gym

Bezoekers bekeken ook