Thai Gym

Aan de Storkstraat 5 in Zoetermeer kun je Thai Gym vinden.

Meer informatie over Thai Gym in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zoetermeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Thai Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Thai Gym in Zoetermeer geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Thai Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Thai Gym in Zoetermeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Thai Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Storkstraat 5 in Zoetermeer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22301467, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://thaigym.nl/

Hoe kom je bij Thai Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thai Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Thai Gym

Bezoekers bekeken ook