M Sports

Aan de Bestevaerstraat 9 in Alkmaar kun je M Sports vinden.

Meer informatie over M Sports in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, M Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is M Sports in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

M Sports is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat M Sports in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met M Sports ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Bestevaerstraat 9 in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41930242, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.m-sportsalkmaar.nl/

Hoe kom je bij M Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. M Sports

Bezoekers bekeken ook