Mitch Gym

Aan de Pinxtenstraat 4 in Haler kun je Mitch Gym vinden.

Meer informatie over Mitch Gym in Haler

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haler? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mitch Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mitch Gym in Haler geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mitch Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mitch Gym in Haler een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mitch Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pinxtenstraat 4 in Haler. Je kunt ze ook bellen op 31 6 12562842, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://mitchgym.nl/

Hoe kom je bij Mitch Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mitch Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mitch Gym

Bezoekers bekeken ook