Jovosport

Aan de Hartenvier 2 in Best kun je Jovosport vinden.

Meer informatie over Jovosport in Best

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Best? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jovosport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jovosport in Best geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jovosport is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jovosport in Best een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jovosport ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hartenvier 2 in Best. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://jovosport.nl/

Hoe kom je bij Jovosport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jovosport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jovosport

Bezoekers bekeken ook