Mike's Gym

Aan de Skoon 19/21 in Oostzaan kun je Mike's Gym vinden.

Meer informatie over Mike's Gym in Oostzaan

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oostzaan? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mike's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mike's Gym in Oostzaan geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mike's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mike's Gym in Oostzaan een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mike's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Skoon 19/21 in Oostzaan. Je kunt ze ook bellen op 31 20 760 0887, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mikesgym.nl/

Hoe kom je bij Mike's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mike's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mike’s Gym

Bezoekers bekeken ook