JuiceBoks

Aan de Hoofdweg 216 in Paterswolde kun je JuiceBoks vinden.

Meer informatie over JuiceBoks in Paterswolde

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Paterswolde? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, JuiceBoks biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is JuiceBoks in Paterswolde geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

JuiceBoks is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat JuiceBoks in Paterswolde een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met JuiceBoks ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hoofdweg 216 in Paterswolde. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50642566, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://juiceboks.nl/contact/

Hoe kom je bij JuiceBoks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JuiceBoks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. JuiceBoks

Bezoekers bekeken ook