Dorssports

Aan de Het Maalwater 2 in Heiloo kun je Dorssports vinden.

Meer informatie over Dorssports in Heiloo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heiloo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dorssports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dorssports in Heiloo geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dorssports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dorssports in Heiloo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dorssports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Het Maalwater 2 in Heiloo. Je kunt ze ook bellen op 31 72 533 0403, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dorssports.nl/

Hoe kom je bij Dorssports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorssports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dorssports

Bezoekers bekeken ook