Team Loyalty

Aan de Aelbrechtskade 146 in Rotterdam kun je Team Loyalty vinden.

Meer informatie over Team Loyalty in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Loyalty biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Loyalty in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Loyalty is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Loyalty in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Loyalty ? Je kunt de Sportschool bereiken op Aelbrechtskade 146 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 818 0020, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Team Loyalty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Loyalty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Loyalty

Bezoekers bekeken ook