Sportcentrum Brothers

Aan de Eerste Tochtweg 13 A in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je Sportcentrum Brothers vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Brothers in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwerkerk aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Brothers biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Brothers in Nieuwerkerk aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Brothers is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Brothers in Nieuwerkerk aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Brothers ? Je kunt de Sportschool bereiken op Eerste Tochtweg 13 A in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24824609, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sportcentrumbrothers.com/

Hoe kom je bij Sportcentrum Brothers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Brothers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Brothers

Bezoekers bekeken ook