In Shape Gym

Aan de Maroastraat 23 in Amsterdam kun je In Shape Gym vinden.

Meer informatie over In Shape Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, In Shape Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is In Shape Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

In Shape Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat In Shape Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met In Shape Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Maroastraat 23 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 59171869, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.inshapegym.nl/

Hoe kom je bij In Shape Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In Shape Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. In Shape Gym

Bezoekers bekeken ook