Personal Best

Aan de Kantstraat 29 in Landgraaf kun je Personal Best vinden.

Meer informatie over Personal Best in Landgraaf

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Landgraaf? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Personal Best biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Personal Best in Landgraaf geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Personal Best is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Personal Best in Landgraaf een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Personal Best ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kantstraat 29 in Landgraaf. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Personal Best? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Best het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Personal Best

Bezoekers bekeken ook