Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid

Aan de Willaertplein 8A in Eindhoven kun je Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid vinden.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Willaertplein 8A in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 85 040 2191, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboksenvoorvrouwen.nl/locaties-lestijden/kickboksen-voor-vrouwen-in-eindhoven-zuid/

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen voor Vrouwen Eindhoven Zuid

Bezoekers bekeken ook