TEAM ZELTECH

Aan de Kaersemakerstraat 42 in Zierikzee kun je TEAM ZELTECH vinden.

Meer informatie over TEAM ZELTECH in Zierikzee

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zierikzee? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, TEAM ZELTECH biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is TEAM ZELTECH in Zierikzee geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

TEAM ZELTECH is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat TEAM ZELTECH in Zierikzee een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met TEAM ZELTECH ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kaersemakerstraat 42 in Zierikzee. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51729167, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.zeltech.nl/

Hoe kom je bij TEAM ZELTECH? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TEAM ZELTECH het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. TEAM ZELTECH

Bezoekers bekeken ook