Future Gym

Aan de Granaat 2 in Heerhugowaard kun je Future Gym vinden.

Meer informatie over Future Gym in Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerhugowaard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Future Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Future Gym in Heerhugowaard geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Future Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Future Gym in Heerhugowaard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Future Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Granaat 2 in Heerhugowaard. Je kunt ze ook bellen op 31 6 36094355, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Future Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Future Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Future Gym

Bezoekers bekeken ook