Hendrix Gym

Aan de Binnendelta 14D in Blaricum kun je Hendrix Gym vinden.

Meer informatie over Hendrix Gym in Blaricum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Blaricum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hendrix Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hendrix Gym in Blaricum geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hendrix Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hendrix Gym in Blaricum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hendrix Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Binnendelta 14D in Blaricum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23530303, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hendrixgym.nl/

Hoe kom je bij Hendrix Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hendrix Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hendrix Gym

Bezoekers bekeken ook