Kickboksschool Delft

Aan de Van Rijslaan 4 in Delft kun je Kickboksschool Delft vinden.

Meer informatie over Kickboksschool Delft in Delft

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Delft? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksschool Delft biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksschool Delft in Delft geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksschool Delft is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksschool Delft in Delft een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksschool Delft ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Van Rijslaan 4 in Delft. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50743244, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksschoolnederland.nl/

Hoe kom je bij Kickboksschool Delft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksschool Delft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksschool Delft

Bezoekers bekeken ook