Alfonsus Gym

Aan de Euroweg 17 in Amersfoort kun je Alfonsus Gym vinden.

Meer informatie over Alfonsus Gym in Amersfoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amersfoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Alfonsus Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Alfonsus Gym in Amersfoort geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Alfonsus Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Alfonsus Gym in Amersfoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Alfonsus Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Euroweg 17 in Amersfoort. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27343263, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.alfonsusgym.nl/

Hoe kom je bij Alfonsus Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alfonsus Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Alfonsus Gym

Bezoekers bekeken ook