Gym X

Aan de Griend 31 18 B in Lelystad kun je Gym X vinden.

Meer informatie over Gym X in Lelystad

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lelystad? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym X biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym X in Lelystad geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym X is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym X in Lelystad een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym X ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Griend 31 18 B in Lelystad. Je kunt ze ook bellen op 31 320 410 719, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Gym X? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym X het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym X

Bezoekers bekeken ook