Hoyer's gym

Aan de Einderstraat 46-B in Heerlen kun je Hoyer's gym vinden.

Meer informatie over Hoyer's gym in Heerlen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerlen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hoyer's gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hoyer's gym in Heerlen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hoyer's gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hoyer's gym in Heerlen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hoyer's gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Einderstraat 46-B in Heerlen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52831188, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hoyersgym.com/

Hoe kom je bij Hoyer's gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoyer's gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hoyer’s gym

Bezoekers bekeken ook