Boxing Group

Aan de Fransstraat 16 in Voorburg kun je Boxing Group vinden.

Meer informatie over Boxing Group in Voorburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Voorburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Group biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Group in Voorburg geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Group is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Group in Voorburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Group ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Fransstraat 16 in Voorburg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53231101, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boxinggroup.nl/

Hoe kom je bij Boxing Group? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Group het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Group

Bezoekers bekeken ook