muaythai Hoogvliet

Aan de Akkerwinde 1 in Hoogvliet Rotterdam kun je muaythai Hoogvliet vinden.

Meer informatie over muaythai Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoogvliet Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, muaythai Hoogvliet biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is muaythai Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

muaythai Hoogvliet is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat muaythai Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met muaythai Hoogvliet ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Akkerwinde 1 in Hoogvliet Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij muaythai Hoogvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je muaythai Hoogvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. muaythai Hoogvliet

Bezoekers bekeken ook