Jimmy's Gym

Aan de Vlampijpstraat 75 in Utrecht kun je Jimmy's Gym vinden.

Meer informatie over Jimmy's Gym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jimmy's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jimmy's Gym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jimmy's Gym is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jimmy's Gym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jimmy's Gym ? Je kunt de Boksschool bereiken op Vlampijpstraat 75 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83966109, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://jimmysgym.nl/

Hoe kom je bij Jimmy's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jimmy's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jimmy’s Gym

Bezoekers bekeken ook