Boxing Club alphen aan den Rijn

Aan de Koperweg 11F in Alphen aan den Rijn kun je Boxing Club alphen aan den Rijn vinden.

Meer informatie over Boxing Club alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Club alphen aan den Rijn biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Club alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Club alphen aan den Rijn is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Club alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Club alphen aan den Rijn ? Je kunt de Boksschool bereiken op Koperweg 11F in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 26969203, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.alphensports.nl/

Hoe kom je bij Boxing Club alphen aan den Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Club alphen aan den Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Club alphen aan den Rijn

Bezoekers bekeken ook