BOKS!

Aan de Nieuwe Linie 200/ 201 in Vught kun je BOKS! vinden.

Meer informatie over BOKS! in Vught

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vught? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BOKS! biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BOKS! in Vught geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BOKS! is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BOKS! in Vught een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BOKS! ? Je kunt de Boksschool bereiken op Nieuwe Linie 200/ 201 in Vught. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46768119, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.clubboks.nl/

Hoe kom je bij BOKS!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BOKS! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BOKS!

Bezoekers bekeken ook