Boks Fabriek

Aan de Kolk 2 in Nijmegen kun je Boks Fabriek vinden.

Meer informatie over Boks Fabriek in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boks Fabriek biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boks Fabriek in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boks Fabriek is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boks Fabriek in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boks Fabriek ? Je kunt de Boksschool bereiken op Kolk 2 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 24 200 1221, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boksfabriek.nl/

Hoe kom je bij Boks Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boks Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boks Fabriek

Bezoekers bekeken ook