De Voltreffer

Aan de Rond Het Fort 34 in Nieuwegein kun je De Voltreffer vinden.

Meer informatie over De Voltreffer in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwegein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Voltreffer biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Voltreffer in Nieuwegein geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Voltreffer is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Voltreffer in Nieuwegein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Voltreffer ? Je kunt de Boksschool bereiken op Rond Het Fort 34 in Nieuwegein. Je kunt ze ook bellen op 31 30 603 9957, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.devoltreffer.com/

Hoe kom je bij De Voltreffer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Voltreffer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De Voltreffer

Bezoekers bekeken ook