Old School Boxing Hans de Jong

Aan de Singel 8 in Schiedam kun je Old School Boxing Hans de Jong vinden.

Meer informatie over Old School Boxing Hans de Jong in Schiedam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schiedam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Old School Boxing Hans de Jong biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Old School Boxing Hans de Jong in Schiedam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Old School Boxing Hans de Jong is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Old School Boxing Hans de Jong in Schiedam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Old School Boxing Hans de Jong ? Je kunt de Boksschool bereiken op Singel 8 in Schiedam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21600949, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.oldschoolboxing.nl/

Hoe kom je bij Old School Boxing Hans de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Old School Boxing Hans de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Old School Boxing Hans de Jong

Bezoekers bekeken ook