Jeff's Gym

Aan de Amstellandlaan 106B in Weesp kun je Jeff's Gym vinden.

Meer informatie over Jeff's Gym in Weesp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Weesp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jeff's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jeff's Gym in Weesp geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jeff's Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jeff's Gym in Weesp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jeff's Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Amstellandlaan 106B in Weesp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42958424, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.jeffs-gym.nl/

Hoe kom je bij Jeff's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeff's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jeff’s Gym

Bezoekers bekeken ook