Thai-kickboxing Sansaar

Aan de Wiekenweg 9 in Heerde kun je Thai-kickboxing Sansaar vinden.

Meer informatie over Thai-kickboxing Sansaar in Heerde

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerde? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Thai-kickboxing Sansaar biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Thai-kickboxing Sansaar in Heerde geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Thai-kickboxing Sansaar is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Thai-kickboxing Sansaar in Heerde een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Thai-kickboxing Sansaar ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Wiekenweg 9 in Heerde. Je kunt ze ook bellen op 31 6 57087724, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kickboxing-sansaar.com/

Hoe kom je bij Thai-kickboxing Sansaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thai-kickboxing Sansaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Thai-kickboxing Sansaar

Bezoekers bekeken ook