Fighting Talents

Aan de De Eendenkooi in s-Hertogenbosch kun je Fighting Talents vinden.

Meer informatie over Fighting Talents in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fighting Talents biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fighting Talents in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fighting Talents is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fighting Talents in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fighting Talents ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op De Eendenkooi in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83705896, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fightingtalents.nl/

Hoe kom je bij Fighting Talents? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fighting Talents het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fighting Talents

Bezoekers bekeken ook