Movin Gym

Aan de Walruskoog 1A in Alkmaar kun je Movin Gym vinden.

Meer informatie over Movin Gym in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Movin Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Movin Gym in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Movin Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Movin Gym in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Movin Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Walruskoog 1A in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49826595, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://movin-gym-alkmaar.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Hoe kom je bij Movin Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movin Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Movin Gym

Bezoekers bekeken ook