KVG kickboksen en weerbaarheid

Aan de Rompertsebaan 63 in s-Hertogenbosch kun je KVG kickboksen en weerbaarheid vinden.

Meer informatie over KVG kickboksen en weerbaarheid in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KVG kickboksen en weerbaarheid biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KVG kickboksen en weerbaarheid in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KVG kickboksen en weerbaarheid is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KVG kickboksen en weerbaarheid in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KVG kickboksen en weerbaarheid ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Rompertsebaan 63 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55123702, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksendenbosch.nl/

Hoe kom je bij KVG kickboksen en weerbaarheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KVG kickboksen en weerbaarheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. KVG kickboksen en weerbaarheid

Bezoekers bekeken ook