Gudz fightgear

Aan de Daltonstraat 9 in Heerhugowaard kun je Gudz fightgear vinden.

Meer informatie over Gudz fightgear in Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerhugowaard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gudz fightgear biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gudz fightgear in Heerhugowaard geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gudz fightgear is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gudz fightgear in Heerhugowaard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gudz fightgear ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Daltonstraat 9 in Heerhugowaard. Je kunt ze ook bellen op 31 226 743 999, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://gudz.nl/

Hoe kom je bij Gudz fightgear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gudz fightgear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gudz fightgear

Bezoekers bekeken ook