MuayThai

Aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel kun je MuayThai vinden.

Meer informatie over MuayThai in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MuayThai biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MuayThai in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MuayThai is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MuayThai in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MuayThai ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 10 226 3868, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.muaythai.nl/

Hoe kom je bij MuayThai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MuayThai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. MuayThai

Bezoekers bekeken ook