King Fightstore

Aan de Rijnlaan 28A in Utrecht kun je King Fightstore vinden.

Meer informatie over King Fightstore in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, King Fightstore biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is King Fightstore in Utrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

King Fightstore is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat King Fightstore in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met King Fightstore ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Rijnlaan 28A in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 30 785 8717, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kingfightstore.nl/

Hoe kom je bij King Fightstore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je King Fightstore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. King Fightstore

Bezoekers bekeken ook